Over RefurnBV

Hoe werkt het?

In de installatietechniek vervangt u regelmatig onderdelen en cv-ketels. De onderdelen worden vaak via het grofvuil afgevoerd en de cv-ketels vinden via de oud ijzerhandelaar hun weg naar verwerking. Hierdoor gaan bruikbare en te reviserende onderdelen verloren. Door uw afgedankte onderdelen en oude cv-ketels aan REFURN te leveren, brengt u hier verandering in.

REFURN geeft een vergoeding voor de geleverde materialen, stelt inzamelmiddelen ter beschikking en verwerkt deze afvalstroom op een milieuvriendelijke wijze.

Daarnaast zamelt REFURN defecte branderautomaten, ventilatoren, driewegmotoren en cartridges in. Deze kunnen goed gereviseerd worden. Nadat de onderdelen gereviseerd en gecontroleerd zijn, worden ze weer aangeboden aan de installatie branche. Op branderautomaten en ventilatoren, die van goede kwaliteit zijn, wordt drie jaar garantie gegeven. Ze zijn aanzienlijk goedkoper dan nieuwe onderdelen, daar kunnen installatiebedrijven en haar klanten van profiteren. Wanneer u oude cv-ketels of onderdelen aan ons levert, krijgt u nog eens 5% korting op de aanschafprijs. Maak een account aan op www.refurnbv.nl voor een overzicht van ons aanbod en de actuele prijzen. Het reviseren van onderdelen komt ook het milieu ten goede!

EPS ofwel piepschuim kan goed gerecycled worden. Wij kunnen als extra service deze afvalstroom voor u afvoeren. Indien wij uw oude cv-ketels afvoeren, is het afvoeren van EPS gratis.

MVO

REFURN maakt werk van zijn MVO-beleid, door arbeidsplaatsen te creëren voor mensen met een achterstand op de arbeidsmarkt. Denk hierbij aan Wajong-  en Sociale Werkplaatsmedewerkers. Het inzamelen en het sorteerkwerk leent zich goed om werkplekken voor deze doelgroep in te richten.

Om deze doelstellingen te kunnen verwezenlijken werkt REFURN samen met installatiebedrijven en onze partners.

Graag zetten wij de voordelen van samenwerken met REFURN voor u  op een rij:

  • Doordat u partner bent van REFURN vult u SROI werkplekken in
  • Wordt uw cv-ketel afvalstroom op de juiste wijze verwerkt
  • Heeft u een financieel voordeel op revisieonderdelen
  • Werkt u mee aan een circulaire economie
  • Helpt u mee om het milieu te sparen
  • Wordt uw afvalstroom kleiner

Minder afval in onze branche

Met passie brengen wij ons concept bij u onder de aandacht, voeren wij uit en sturen wij bij. Dankzij de deelnemende installatiebedrijven en onze inzet verminderen we het afval in de installatiewereld en leveren we onderdelen tegen scherpe prijzen.

Graag tot ziens bij REFURN!

 

Over Refurn

REFURN staat voor hergebruik en recyclen van cv-ketels en onderdelen. We doen dit zo milieuvriendelijk en maatschappelijk verantwoord mogelijk.

Lees meer...

Onze Partners

Weee Nederland
Heijmans
E-Waste Centrum
HR Premium Parts
Get2Green
EPS Nederland

REFURN B.V.

Wilmersdorf 36
7327 AC Apeldoorn

Tel: 06 - 1905 3477
info@refurnbv.nl
www.refurnbv.nl

Algemene voorwaarden