Hoe werkt het? 

Hergebruik
In de installatietechniek vervangt u regelmatig onderdelen en cv-ketels. De onderdelen worden vaak via het grofvuil afgevoerd en de cv-ketels vinden via de oud ijzerhandelaar hun weg naar verwerking. Hierdoor gaan bruikbare en te reviserende onderdelen verloren. Door uw afgedankte onderdelen en oude cv-ketels aan Refurn te leveren, brengt u hier verandering in.

Vergoeding
Refurn geeft een vergoeding voor de geleverde materialen, stelt inzamelmiddelen ter beschikking en verwerkt deze afvalstroom op een milieuvriendelijke wijze.

Revisie
Daarnaast zamelt Refurn defecte branderautomaten, ventilatoren, cartridges en PV-panelen in. Deze kunnen goed gereviseerd worden. Nadat de onderdelen gereviseerd en gecontroleerd zijn, worden ze weer aangeboden aan de installatie branche. Op branderautomaten en ventilatoren, die van goede kwaliteit zijn, wordt drie jaar garantie gegeven.
Ze zijn aanzienlijk goedkoper dan nieuwe onderdelen, daar kunnen installatiebedrijven en haar klanten van profiteren. Wanneer u oude cv-ketels of onderdelen aan ons levert,
krijgt u nog eens 5% korting op de aanschafprijs. 

Refurbishd PV-Panelen
Ingezamelde PV-panelen ondergaan op onze locatie een flash test van een extern onafhankelijke organisatie.
PV-Panelen die zijn goedgekeurd, worden weer teruggezet in de markt. 

Inzameling EPS (Piepschuim)
EPS ofwel piepschuim kan goed gerecycled worden en weer worden ingezet als grondstof voor nieuwe producten. Wij kunnen als extra service deze afvalstroom voor u afvoeren.
Indien wij uw oude cv-ketels afvoeren, is het afvoeren van EPS gratis.

MVO-beleid
Refurn maakt werk van zijn MVO-beleid, door arbeidsplaatsen te creëren voor mensen met een achterstand  op de arbeidsmarkt. Denk hierbij aan Wajong- en Sociale Werkplaatsmedewerkers. Het inzamelen en het sorteren, leent zich goed om werkplekken  voor deze doelgroep in te richten. Daarnaast verzorgen we instapopleidingen
op locatie voor de installatietechniek om de instroom van nieuwe medewerkers te bevorderen. 

Over Refurn

Refurn staat voor hergebruik en recyclen van cv-ketels, onderdelen en zonnepanelen. We doen dit op een milieuvriendelijk wijze en maatschappelijk verantwoord.

Lees meer...

 

Onze Partners

Weee Nederland
Heijmans
E-Waste Centrum
HR Premium Parts
Get2Green
EPS Nederland

Refurn B.V.

Wilmersdorf 36
7327 AC Apeldoorn

T: 055 - 200 20 85
info@refurnbv.nl
www.refurnbv.nl

Algemene voorwaarden